Η Εταιρεία μας

Η

εταιρία myFabric  ιδρύθηκε από τον Νικόλαο Βέλμαχο το 1993 και έως σήμερα μετράει πάνω από 20 χρόνια στο χώρο των λευκών ειδών, με μεγάλη πείρα στο κατασκευαστικό κομμάτι. Το online μαγαζί www.myfabric.gr,  ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2010 και είναι η πρώτη προσπάθεια της εταιρίας, να μπει στο χώρο της  λιανικής πώλησης. Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε τη γνώση που έχουμε στα λευκά είδη και να την μεταφέρουμε σε σας, τους καταναλωτές, προσφέροντάς σας υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Γι’ αυτό το λόγο , όλες οι συνεργασίες μας  είναι με εταιρίες, με τις οποίες συνεργαζόμαστε χρόνια και εμπιστεύομαστε  τόσο για το ήθος τους όσο και για τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούν.

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε σε όλους τους καταναλωτές  λευκά είδη υψηλών προδιαγραφών με σεβασμό προς τον καταναλωτή και να τους φέρουμε σε επαφή με εταιρίες design του εξωτερικού ( Frank & Fischer, Mr.Fox, έρχονται και άλλες συνεργασίες). Το site έχει φτιαχτεί με ένα φρέσκο και διαφορετικό τρόπο, προκειμένου να γίνει η πλοήγησή σας εύκολη και να σας αφήσει μια ωραία αίσθηση.

Νοιαζόμαστε για τις επιδιώξεις και τα συναισθήματά σας και μαζί σας  χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης.

Είμαστε πάντα δίπλα σας, για να σας εξυπηρετήσουμε ακόμη και μετά την πώληση. Όλες οι τιμές που έχουμε θέσει στα προϊόντα μας, μας έχουν δοθεί από τις εταιρίες που συνεργαζόμαστε και έχουμε επιλέξει να λειτουργούμε με διαφάνεια και όχι με αθέμιτο ανταγωνισμό.

Επειδή ωστόσο,  πάντα μας ενδιαφέρει η τελική ικανοποίηση του πελάτη, γι’ αυτό σε όλα μας τα είδη, έχουμε δωρεάν μεταφορά σε όλη την Ελλάδα.