Τρόποι Αποστολής

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ / ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


Μ

ε την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, το myFabric,gr επεξεργάζεται την παραγγελία σας και σας αποστέλλει mail που σας ενημερώνει για την αναχώρησή της.

Η παραγγελία σας, θα σας αποστέλλεται από την ΕΛΤΑ μεταφορική κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες (Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00-19:00). 

Δυνάμει του βασικού χρονοδιαγράμματος παράδοσης της συνεργάτιδάς μας εταιρείας ταχυμεταφορών οι παραδόσεις έχουν ως εξής: 

Εντός της Αττικής την επόμενη ημέρα από την παραλαβή των προϊόντων από τον μεταφορέα. 

Από πόλη σε πόλη σε 1 -2 εργάσιμες ημέρες εντός του δικτύου της εταιρίας, από την παραλαβή των προϊόντων από τον μεταφορέα.

Η ΕΛΤΑ Courier και οι συνεργάτες της λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την έγκυρη παράδοση σε εσάς,  των προϊόντων που έχετε παραγγείλει με βάσει το ως άνω χρονοδιάγραμμα. Δεν ευθύνεται όμως για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που εκφεύγουν από τον έλεγχό της. Ενδεικτικώς δεν ευθύνεται για αιτίες καθυστέρησης παράδοσης που οφείλονται σε καθυστερήσεις σε τελωνεία, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης-εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν την παράδοση των προϊόντων στις αποθήκες τις εταιρείας μας από τους προμηθευτές μας κλπ. 

Στην περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων η myFabric, θα επικοινωνήσει μαζί σας στα στοιχεία που της έχετε παραχωρήσει  και θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια, για να λύσει το πρόβλημα.

Κόστος Αποστολής

Το κόστος για παραγγελίες κάτω των 30€, ανέρχεται στα 3€.

Αν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, τότε το κόστος ανέρχεται στα 2€

Διαθεσιμότητες

Αν υπάρξει κάποια έλλειψη ή μη διαθεσιμότητα του προϊόντος που έχετε επιλέξει, τότε κάποιος εκπρόσωπος από την εταιρία μας, θα επικοινωνήσει μαζί σας την ίδια μέρα, για να σας ενημερώσει και να βρεθεί η καλύτερη λύση για την εξυπηρέτησή σας (ακύρωση παραγγελίας, επιλογή άλλου προϊόντος κτλ.)